No personīgās kolekcijas īpašnieks piedāvā ļoti plašu un apjomīgu ASV pastmarku kolekciju, kas sastāv no vēsturiski vecām vērtīgām markām līdz...

Pievienots: 12 februāris 2023, Numurs: 32716, Rīga
2 900€
Cena:
2 900€
No personīgās kolekcijas īpašnieks piedāvā ļoti plašu un apjomīgu ASV pastmarku kolekciju, kas sastāv no vēsturiski vecām vērtīgām markām līdz mūsdienu izdevumiem. Pastmarkas ir gan zīmogotas, kā arī ievērojams apjoms ar pilnīgi jaunām (MNH) gan vēsturiski vecām, tā arī jaunāko gadu izdevumiem. Pastmarkas atrodas četros albūmos, viens no tiem piepildīts ar gandrīz tikai jaunām (arī seno laiku izdevumi) pastmarkām. Kolekcijā ietilpst 43 dažādas pilnīgi jaunas pastmarku loksnes (kā no pasta!), kā arī dažādas aploksnes. Piedāvājumā līdzi tiek dots arī ASV pastmarku krāsains katalogs. Nav iespējams šeit parādīt šo apjomīgo kolekcijI. Interesenti ir laipni aicināti to apskatīt klātienē. Iespējams vienoties par cenu.

Из личной коллекции владелец предлагает очень широкую и обширную коллекцию марок США, состоящую из исторически старых ценных марок до современных выпусков. Марки бывают как штампованные, так и значительное количество совершенно новых (MNH) как исторически старых, так и недавних выпусков. Марки размещены в 4 толстых альбомах, один из которых заполнен почти исключительно новыми марками. Коллекция также включает в себя 43 разных новых марочных листа (как с почты!), а также множество конвертов. Предложение также включает цветной каталог марок США. Здесь невозможно отобразить эту обширную коллекцию. Заинтересованные лица могут ознакомиться с ним лично. Mожно договориться о цене.

Sludinājuma autors

Dalīties
231 apmeklējums sludinājumi
1 no tiem šodien

Citi līdzīgi sludinājumi

Filatēlija / Pārdošu 22 janvāris, Rīga, Ziepniekkalns
200€
Par cenu vienosimies
Filatēlija / Pārdošu 21 novembris 2023, Rīga, Ziepniekkalns
55€
Par cenu vienosimies