Kabelis HDMI 2.1 2m (P19909) ATTĒLA UN SKAŅAS VIENLAICĪGAI PĀRRAIDEI - izmantošana: audio + video vienlaicīgi ievērojami palielinās ierīču...

Pievienots: 20 aprīlis 2023, Numurs: 34020, Rīga
7,15€
Kategorija:
Datu kabeļi
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
7,15€
Kabelis HDMI 2.1 2m (P19909)

ATTĒLA UN SKAŅAS VIENLAICĪGAI PĀRRAIDEI - izmantošana: audio + video vienlaicīgi ievērojami palielinās ierīču lietošanas komfortu un atvieglos darbu, mācības vai atpūtu. No šī brīža varat baudīt kristāldzidru un skaidru skaņu un attēlus, kas tiek rādīti 8K kvalitātē.

SADERĪGS - ar visām audio/video ierīcēm, kas aprīkotas ar HDMI portu. Piemēram: DVD atskaņotāji, Blu-ray atskaņotāji, spēļu konsoles, datori, projektori, monitori un digitālie televizori. Kabeļa garums ir līdz 200 cm, kas ir pietiekami, lai savienotu pat attālinātas ierīces. Kabelim nav nepieciešami papildu draiveri vai instalēšana. Vienkārši pievienojiet to savai ierīcei, un tas ir gatavs lietošanai.

PREMIUM HQ KVALITĀTE - šis augstākās klases kabelis ir izgatavots no izturīgiem materiāliem un izmantojot jaunākās tehnoloģijas, kas atbilst augstākajiem standartiem.

PASTIPRINĀTS UN DROŠS - kabeļa metāla konstrukcija neļauj tam sapīties, un neilona pinums padara to izturīgu pret nelieliem mehāniskiem bojājumiem un nodilumu. Uzgaļi ir metāla un apzeltīti, tāpēc tie nodrošina stabilu attēla un skaņas pārraidi un ir izturīgi pret koroziju un bojājumiem.

SPECIFIKĀCIJA
materiāls: varš / PVC / neilons
apzeltīti uzgaļi: jā
HDMI: 2.1
izšķirtspēja: 8K 60Hz (7680x4320), 4K 120Hz
pastiprināts: jā
kabeļa garums: 200 cm
svars: 113 g
svars iepakojumā: 126 g

Sludinājuma autors

Dalīties
140 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien