Dzesēšanas paklājiņš dzīvniekiem 90x50cm (P10937) PAŠATDZESĒŠANA - dzesēšanas paklājiņš ir lielisks veids, kā atvēsināt savu mīluli karstajās...

Pievienots: 18 jūlijs 2023, Numurs: 35767, Rīga
13,85€
Cena:
13,85€
Dzesēšanas paklājiņš dzīvniekiem 90x50cm (P10937)

PAŠATDZESĒŠANA - dzesēšanas paklājiņš ir lielisks veids, kā atvēsināt savu mīluli karstajās dienās! Gēla dzesēšanas paklājiņš ir lieliski piemērots gan ārā, gan iekštelpās. Tā lielākā priekšrocība ir tā, ka tā darbojas bez iepriekšējas dzesēšanas un elektrības vai aukstā ūdens izmantošanas. Pašatdzesēšana! Tas atdziest līdz pat 4 stundām, turklāt pēc šī laika paiet tikai mirklis un paklājiņš atkal ir gatavs lietošanai.

SALOKAMS - paklājiņš ir ārkārtīgi ērts lietošanā. To var salocīt mazā kubiņā, kas noteikti atvieglos pārnēsāšanu. Tas būs lieliski piemērots brīvdienu braucieniem un gariem braucieniem ar automašīnu.

ŪDENSDROŠS - paklājiņam ir ūdensnecaurlaidīgas īpašības, kas ir lieliski piemērots kucēniem, kuri nevar nokārtot savas vajadzības ārā, un suņiem pēc peldēšanās. Jums nav jāuztraucas, ka produkts tiks sabojāts ar šķidrumu.

VIEGLI TĪRĀMS - paklājiņš izgatavots no kvalitatīva materiāla - poliestera. Ir izturīgs pret traipiem un ļoti viegli tīrāms. Vienkārši noslaukiet to ar mitru drānu.

SPECIFIKĀCIJA
melna krāsa
materiāls: poliesters + PVC + sūklis + polimēra dzesēšanas želeja
izmēri (garums/platums/augstums): 90x50x3 cm
izmēri pēc salocīšanas (garums / platums): 50x30 cm
svars: 2.05 kg
svars iepakojumā: 2.10 kg

Šis praktiskais dzesēšanas paklājiņš lieliski regulē dzīvnieku ķermeņa temperatūru karstās vasaras dienās. Tas darbojas bez elektrības un papildu dzesēšanas. Tas ir pildīts ar speciālu atvēsinošu želeju, ko aktivizē uz tā guļoša dzīvnieka pieskāriens. Šis produkts radīs jūsu mājdzīvniekam vēlmi spēlēties pat karstākajās dienās. Tā īpašā tekstūra un smalkais, patīkami atvēsinošais ārējais materiāls padara paklājiņu ideāli piemērotu vecākiem suņiem vai pēc operācijām. Aukstums palīdzēs atvieglot dzīvnieka sāpes.

Sludinājuma autors

Dalīties
113 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien