Piedāvājam par izdevīgu cenu SEMPER BABYSEMP2 piena maisījums, no 6 mēnešiem, 500g 3 EUR par iepakojumu. BabySemp 2 Lemolac ir speciāls ...

Pievienots: 29 aprīlis 2020, Numurs: 13360, Rīga
3€
Cena:
3€
Piedāvājam par izdevīgu cenu SEMPER BABYSEMP2 piena maisījums, no 6 mēnešiem, 500g 3 EUR par iepakojumu.

BabySemp 2 Lemolac ir speciāls turpmākas piebarošanas piena maisījums, kas paredzēts mazuļiem tikai pēc 6 mēnešu vecuma.
BabySemp 2 Lemolac ir piena maisījums, kas ir piemērots mazuļiem ar gremošanas problēmām, kuri cieš no asām sāpēm vēderā (vēdergraizēm) un atvemšanas. Tas ir līdzīgs parastajam BabySemp2 piena maisījumam, tikai papildināts ar citronskābi, kas atvieglo piena maisījuma uzņemšanu un uzlabo gremošanu. Ja nepieciešams, parasto piena maisījumu var nomainīt pret Semper Lemolac maisījumu un barot ar to pastāvīgi. Semper Lemolac var lietot kopā ar citiem piena maisījumiem.

BabySemp 2 Lemolac sastāvā ir:
• Omega 6
• Prebiotiķi GOS
• Dzelzs, D vitamīns un jods

Sastāvs
BabySemp 2 Lemolac pamats ir demineralizēti sūkalu milti. Kazeīna un sūkalu olbaltumvielu proporcija ir 40/60, līdzinās mātes pienam. Ogļhidrāti ir laktoze, piena cukurs. Laktoze ir galvenā uzturviela mātes pienā. BabySemp 2 Lemolac piena maisījumā ir rūpīgi izveidota piena tauku un augu eļļu kombinācija, kuru esam nosaukuši par "Lipilact". Maisījumā ir arī polinepiesātinātās taukskābes un citas vielas, kas atrodamas piena tauku šūnu membrānās (MFGM), piemēram, fosfolipīdi, gangliozīdi, holesterols un glikoproteīns. MFGM dabā sastopams pienā un mātes pienā.

Dažreiz mazu bērniņu organismam ir grūti pašam saražot nepieciešamo daudzumu polinepiesātināto taukskābju omega 3 (DHR) un omega 6 (ARA), tāpēc šīs taukskābes ir BabySemp 2 Lemolac piena maisījuma sastāvā. 100 g BabySemp 2 Lemolac pulvera satur 19 mg omega 3 (DHR) un 19 mg omega 6 (ARA). 100 ml pagatavota maisījuma satur 2.8 mg omega 3 (DHR) un 2.8 mg omega 6 (ARA).

Dzelzs palīdz bērna intelekta un domāšanas normālai attīstībai. D vitamīns ir nepieciešams, lai normāli augtu un attīstītos kauli. Arī jods ir nepieciešams bērna normālam augšanas procesam. Tāpēc BabySemp 2 Lemolac ir papildināts ar dzelzi, D vitamīnu un jodu. 100 ml pagatavota BabySemp 2 Lemolac maisījuma satur 0.2 g galaktooligosaharīdu (GOS / šķiedrvielu).

Ērts un hermētisks iepakojums "Smart Pack" 500 g,
Minimālais derīguma termiņš 26.06.2020

Sludinājuma autors

Dalīties
554 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien