Villa Neati Hanijā, Krētā, Grieķijā - 8 viesi, sākot no 2205 nedēļā Lieliska villa ar viesu namu, kas ir ideāli piemērota divām ģimenēm, kas ...

Pievienots: 20 marts 2023, Numurs: 33380, Jelgava
315€
Adrese: Jelgava parādīt kartē
Cena:
315€
Villa Neati Hanijā, Krētā, Grieķijā - 8 viesi, sākot no 2205 nedēļā

Lieliska villa ar viesu namu, kas ir ideāli piemērota divām ģimenēm, kas kopā pavada atvaļinājumu, vai draugu grupai, kas baudītu jauku villu ar privātu baseinu lieliskā vietā, netālu no pludmales, veikaliem un tavernām. Brīnišķīgs skats uz jūru, klusa lauku vide ar skaistu privāto baseinu un plaša villa ar viesu namu padara šo brīnišķīgu brīvdienu māju lielai ģimenei vai draugu grupai.
Šis ir jauks, plašs īpašums paaugstinātā vietā ar brīnišķīgu skatu uz jūru. Īpašumam ir brīnišķīgs fons ar dramatisku kalna nogāzi, un to ieskauj nelieli lauki un augļu dārzi. Galvenajā villā ir atvērta plānojuma viesistaba ar plašu ēdamistabas zonu 6 personām un labi aprīkota virtuve, kurā ir trauku mazgājamā mašīna, pilna krāsns un mikroviļņu krāsns.

Dzīvo savu mītu Grieķijā. Atrodiet izsapņoto villu vietnē ww­w. g­ree­k-v­ill­as4­u. c­om un saņemiet agrīnu rezervāciju.

Sludinājuma autors

Dalīties
148 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien