Tradicionālā māja Paros salā, Grieķijā, 4 viesi, no 1330 nedēļā Šī nesen atjaunotā tradicionālā stilā veidotā māja atrodas Naousas centrā, ...

Pievienots: 20 marts 2023, Numurs: 33372, Jelgava
190€
Adrese: Jelgava parādīt kartē
Cena:
190€
Tradicionālā māja Paros salā, Grieķijā, 4 viesi, no 1330 nedēļā

Šī nesen atjaunotā tradicionālā stilā veidotā māja atrodas Naousas centrā, tikai dažu metru attālumā no gleznainās ostas un viena no naktsdzīves vietām. Tā piedāvā visas ērtības, lai izbaudītu brīvdienas vienā no populārākajiem galamērķiem Grieķijā.. Tajā ir divas guļamistabas un divas vannas istabas, pilnībā aprīkota virtuve un labiekārtota terase ar privātu piekļuvi, kur varat atpūsties, baudot dzērienu vai ēdienu ar gleznaino Naousas apmetni, kas atrodas tieši zem kājām, ar neskaitāmām izklaides un atpūtas iespējām. Tikai dažu metru attālumā no Agios Dimitrios pludmales, 15 minūšu attālumā no Agioi Anargyroi un Piperi pludmales un tikai dažu minūšu brauciena attālumā no slavenajām Santa Maria un Kolimbithres pludmalēm ir tas, kas jums nepieciešams ideālām brīvdienām!

Dzīvo savu mītu Grieķijā. Atrodiet izsapņoto villu vietnē ww­w. g­ree­k-v­ill­as4­u. c­om un saņemiet agrīnu rezervāciju.

Sludinājuma autors

Dalīties
143 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien