Izdevīgākās cenas Latvijā. Ar piegādi visā Latvijā. Visu izmēru Pvc logi kā arī durvis. Rezervēt var rakstot e-pastu, zvanot kā arī watsapp. Kāpēc ...

Pievienots: 24 marts 2019, Numurs: 3953, Jelgava
99€
Kategorija:
Logi, stikls, spoguļi
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
99€
Izdevīgākās cenas Latvijā.
Ar piegādi visā Latvijā.
Visu izmēru Pvc logi kā arī durvis.
Rezervēt var rakstot e-pastu, zvanot kā arī watsapp.
Kāpēc izvēlēties logus no mums?
MĒS PIEDĀVĀJAM.
Energoefektivitāte
Skaņas izolācija
Drošība
Ventilācija
Logu dizains

OPTIMA KLASE
WITAL / 5 KAM
WITAL 5 kameru logs ir viena no pieprasītākajām precēm Latvijas tirgū. Logi standartā tiek komplektēti ar stikla paketi pildītu ar argona gāzi un selktīvo parklajumu. Loga platums ir 70mm.

KOMFORTA KLASE
ELITE / 6 KAM
Piedāvājam Jūsu uzmanībai ražojumus no 80mm plata, 6 kameru PVC A klases ELITE profiliem. Profila kvalitāti garantē ražotājkompānijas ELITE sertifikāts. Logos tiek uzstādīta vācu ražojuma furnitūra ROTO, kas ir sevi pierādījusi Latvijas tirgū.

Nepārspējama siltuma izolācija
REHAU RAU-FIPRO – revolucionārs šķiedru kompozītmateriāls dod iespēju vienkārši sasniegt vērtības, ko līdz šim varēja nodrošināt tikai speciāli un sarežģīti tehniskie risinājumi. Ar 86mm iebūves dziļumu un pārdomātu daudzkameru tehnoloģiju GENEO nodrošina optimālus priekšnoteikumus enerģijas ietaupīšanai. Pat 80 līdz 90% no visām logu konstrukcijām var tikt izgatavotas bez pierastā metāla. Atbilst pasīvo ēku standartam, piemērota elitāriem dzīvokļiem.

ss.com/msg/lv/construction/materials/doors-door-knots-locks-handles/double-glazed-windows/U3gPHk9gR1w=.html?1553444891

Sludinājuma autors

Dalīties
1031 apmeklējums sludinājumi
1 no tiem šodien