Aicinām pastāvīgā darbā istabenes, telpu uzkopējas. Darbs saistīts ar industriālo telpu, logu mazgāšanu objektiem, kuri nodoti ekspluatācijā ...

Pievienots: 2 augusts 2021, Numurs: 24838, Jelgava
Kategorija:
Cits
Uzņēmums: T-Būve-investy SIA 
Darba apstākļi: Darba dienas 
Izglītība: Cits 
Valodu zināšanas: Latviešu, Krievu 
Aicinām pastāvīgā darbā istabenes, telpu uzkopējas. Darbs saistīts ar industriālo telpu, logu mazgāšanu objektiem, kuri nodoti ekspluatācijā pēc kapitālā remonta Hamburgā, Lībekā, Berlīnē, Oldenburgā Vācijā.
Galvenie darba pienākumi: 1) telpu uzkopšana pēc kapitālā remonta, 2) telpu sagatavošana pasākumiem, 3) galdautu gludināšana, 4) inventāra sagatavošana, 5) trauku mazgāšana, 6) logu mazgāšana u. c.
Prasības: 1) vēlama iepriekšēja pieredze vai zināšanas, 2) augsta atbildības sajūta, precizitāte un kvalitāte, 3) fiziski spēcīgi pretendenti.
Piedāvājam: 1) apmācības un izaugsmes iespējas, 2) radošu un skaistu darba vidi, 3) atalgojumu 8 euro/h pēc nodokļu nomaksas, 4) nodrošināta dzīvesvieta istabiņā 2-3 cilvēkiem, kas tiks ieturēta no vienas personas 150 euro apmērā, iekļauts internets WiFi, gultas veļa. 5) nodrošinām ar transportu no/uz darbu. 6) Ir iespējams nopelnīt papildus, strādājot virsstundas un svētku dienas.
Izziņām:
zvanīt: +371-28871061

Sludinājuma autors

Dalīties
448 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien