Nesteidzos, pārdodam trīsistabu dzīvokli Jēkabpilī, Pļaviņu ielā. Lauku variants. Blakus Daugavai, Jēkabpils pusē. Var teikt, ka ekskluzīvā vietā. ...

Pievienots: 19 marts 2019, Numurs: 3849, Jēkabpils
35 000€
Adrese: Jēkabpils , Pļaviņu 50 parādīt kartē
Kategorija:
Dzīvokļi
Istabu skaits:
Kopējā platība: 61 m2
Stāvs:
Mājas stāvi:
Mājas veids: Cits 
Cena:
35 000€
Nesteidzos, pārdodam trīsistabu dzīvokli Jēkabpilī, Pļaviņu ielā. Lauku variants. Blakus Daugavai, Jēkabpils pusē. Var teikt, ka ekskluzīvā vietā. Kādreiz sauca par Kungu māju. Dzīvoklis atrodas pa vidu, otrais stāvs. Dzīvojamā platība 61 kv. m. Divas lodžijas 11 kv. m. Māja remontēta, nomainīts jumts, atjaunota fasāde, nomainīti logi un ārdurvis kāpņutelpās. Mājai ir sava apkures sistēma, nav atkarīgs no Jēkabpils siltums un Jēkabpils Pakalpojumi, Namu pārvaldes pakalpojumu maksas.
Dzīvoklis ļoti silts. Metāla ārdurvis. Plastikāta stikla pakešu logi. Nomainīti radiatori. Iekštelpās nekāda pelējuma. Lamināta grīda. Veikts remonts laika gaitā, bet ne EURO. Dzīvot var uzreiz. Atjaunota vanna, čuguna ar vanna vannā. Liela virtuve. Plašs koridors. Istabas izolētas. No loga skats uz Daugavu. Otrā pusē Sēļu sēta (parks) . Ūdens skaitītāji, karstais ūdens tikai no boilera. Lattelecom televīzija un internets. Zemi ikmēneša maksājumi. Ir pagrabs. Ratiņtelpa. Pagalmā šūpoles, slidkalniņš, smilšu kaste, basketbola grozs, vasarā volejbola laukums. Pie mājas ir garāžas. Ir iespēja iegādāties atsevišķi no kāda kaimiņa. Ja ir interese zvaniet.
Cena 35000 eiro, norādīta. Varbūt kādam liksies dārgi, bet ņemot vērā atrašanās vietu, mājas specifikāciju un citus faktorus, šobrīd tāda. Lūgums atsaukties tikai reālu pircēju. Dzīvoklis netiek izīrēts. Daļu iedzīves varu atstāt, ja nepieciešams.
Par apskati vienoties laicīgi, jo vēl nav atbrīvots. Paldies par sapratni. Vairāk informācijas zvanot.

Sludinājuma autors

Dalīties
1695 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien