SIA "Mežabites" www.kapudarbi.lv Ar kapu apsaimniekošanu uzņēmums nodarbojas jau kopš 1994. gada, kad kapu apmalīšu ražošana un piegāde bija

Pievienots: 8 aprīlis 2020, Numurs: 12902, Dobele
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
SIA "Mežabites" kapudarbi.lv
Ar kapu apsaimniekošanu uzņēmums nodarbojas jau kopš 1994. gada, kad kapu apmalīšu ražošana un piegāde bija viens no piedāvātajiem pakalpojumiem uzsāktajā kapu apsaimniekošanas biznesā. Ar laiku, pieminekļu, apmalīšu un kapu sētiņu ražošana, un piegāde klientiem kļuva par galveno nozari. Ar lepnumu varam apgalvot, ka ļoti maz ir to kapsētu Latvijā, kurās nebūtu mūsu produkcijas. Tas ir tāpēc, ka no sākta gala saimniecība ir realizējusi savu produkciju izbraukuma tirdzniecības veidā, kā arī piegādājot pasūtījumus jebkurā vietā Latvijā, neprasot par to samaksu. Laika gaitā ir papildinājies un mainījies produkcijas klāsts, taču pamatvērtība – stādīt augstāk klienta vēlmes par mūsējām, ir saglabājies. Lai arī daudzkārt ir cēlušās degvielas cenas un pārējās izmaksas, joprojām mūsu saimniecība savu produkciju jebkurā Latvijas malā piegādā bez maksas. Tāpat mūsu ražojumi ir ļoti konkurentspējīgi cenas ziņā, jo pamatā visu izgatavojam paši. Joprojām savu produkciju piedāvājam arī izbraukuma tirdzniecības veidā, kur klientiem ir iespēja veikt pasūtījumus. Pasūtīt mūsu ražotās apmalītes, sētiņas, soliņus un pieminekļus var arī pa telefonu un internetā. Arvien vairāk šo iespēju izmanto mūsu tautieši ārzemēs, kuriem aizņemtības dēļ nav iespēju bieži un ilgstoši uzturēties dzimtenē. Tādēļ, saskaņojot savas vēlmes ar mūsu iespējām, klienti vienmēr jūtas patīkami pārsteigti, kad atgriežoties Latvijā, viņus sagaida labiekārtota un sakopta tuvinieku atdusas vieta.

Mēs spējam īstenot gan turīgu pasūtītāju vēlmes, gan sirmas māmuļas gribu Latvijas laukos, jo uzskatām, ka galvenais mūsu lietā nav iztērētās naudas daudzums, bet attieksme pret savu ieguldīto darbu un klientu.

Produkcija
Kad uzņēmums 1994. gadā uzsāka savu darbību, pieprasītākā produkcija bija betona kapu apmalītes un betona kapa plāksnes.
Lai gan vēl joprojām, pirktākais produkts ir kapu apmalītes, uzņēmums realizē arī dažāda veida kapu sētiņas, plāksnītes, soliņus un pieminekļus. Cena ir ļoti elastīga, piemēram, neliels akmens piemineklis, ar gravējumu maksā vien 100 euro, turklāt cenā ir arī iekļauti transporta izdevumi līdz kapsētai.

Nav nozīmes uzskaitīt akmeņu nosaukumus, kuri tiek piegādāti no dažādām pasaules valstīm ar dažādu krāsu niansēm. Tomēr jāatzīst, ka pieprasītākais ir melns akmens no Skandināvijas. Protams, strādājam arī ar mūsu pašu Latvijas laukakmeni. Nelabprāt klientam iesakām, no skata brīnišķīgi pulētus, dažāda veida akmeņus, kas lielā daudzumā tiek ievesti no Ķīnas. Tie mēdz būt ķīmiski apstrādāti, lai panāktu vajadzīgo krāsu toni, kas laika gaitā var sākt balēt.

Vēl viena no klienta priekšrocībām mūsu uzņēmumā ir tā, ka netiek atsevišķi aprēķināta maksa par gravējumu, noteicošais ir akmens lielums, jo skaidrs, ka uz maza akmens daudz neiegravēsi.
Saimniecība piedāvā arī dažāda izmēra un materiāla kapu plāksnes, kā pieprasītākās jāmin melna akmenss plāksnītes izmērs - 30x40.
Lai gan Latvija ir neliela valsts, tomēr katrā novadā ir savas kapu kopšanas tradīcijas un paradumi, kas sevišķi izpaužas kapu apmalīšu izmēros un veidos. Tā kā savu produkciju realizējam visā Latvijā jau ilgu laiku, tāpēc varam piedāvāt katram novadam raksturīgās apmalīšu formas un izmērus.

Gada laikā saražojam nopietnu daudzumu kapu sētiņu. Tās ir gan betona, betona ar šķembām, gan granīta. Neizgatavojam nožogojumus no koka, kas mēdz ātri nolietoties, kā arī metāla konstrukcijas, kuras nav Latvijas kapu kultūrai raksturīgas.
Piedāvājam dažāda izmēra kapu soliņus ar koka virsmu un metāla kājām.
Izcenojumi kapa vietas labiekārtošanai un mūsu produkcijas uzstādīšanai ir samērā lēti, un klienti to labprāt izmanto.
Uzņēmums veic arī atjaunošanas un restaurācijas darbus.
kapudarbi.lv

Sludinājuma autors

Dalīties
1215 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien