ŠilumaMums piedāvā tikai uzticamu ražotāju produktus, ar kuriem mūsu kvalificētie darbinieki strādā jau vairāk nekā 15 gadus. Mērķis ir ne ...

Pievienots: 3 novembris 2022, Numurs: 31278, Cits
Cenu sarunāsim
Kategorija:
Kondicionieri
Marka: Cits 
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
Cenu sarunāsim
ŠilumaMums piedāvā tikai uzticamu ražotāju produktus, ar kuriem mūsu kvalificētie darbinieki strādā jau vairāk nekā 15 gadus. Mērķis ir ne tikai pārdot preci, bet arī to uzstādīt. Mēs vienmēr palīdzēsim izvēlēties Jums piemērotāko preci, piedāvāsim uzstādīšanu par konkurētspējīgu cenu.
Mūsu uzņēmums, kas sniedz santehnikas pakalpojumus kopš 2001. gada. Savas kompetences esam koncentrējuši šādās jomās: gaiss-gaiss, gaiss-ūdens siltumsūkņu, gaisa kondicionieru, ventilācijas sistēmu uzstādīšana; katlu telpu ierīkošana (cietais kurināmais, granulas, šķidrais kurināmais, gāze); telpu apkures sistēmu, notekūdeņu attīrīšanas iekārtu, skursteņu uzliku, iekštelpu un āra ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu uzstādīšana un apkalpošana.
Esam nokomplektējuši uzticamu, sertificētu speciālistu komandu ar daudzu gadu pieredzi, lai varam ātri, profesionāli un droši realizēt visas Jūsu vīzijas. Draudzīga sadarbība kopīgu mērķu sasniegšanai vienmēr liks justies labās rokās. Piedāvājam saviem klientiem kvalificētas konsultācijas, kvalitatīvu uzstādīšanu un saprātīgas servisa cenas.
silumamums.lt

Sludinājuma autors

Dalīties
177 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien