Pārdodu 3 istabu dzīvokli Ānes ciematā vai mainu uz 2 istabu dzīvokli Jelgavā. Privatizēts un ierakstīts zemesgrāmatā. Gāzes apkure Junkers. ...

Pievienots: 27 jūnijs 2020, Numurs: 14758, Cenu pagasts
40 000€
Par cenu vienosimies, Apmaiņa
Adrese: Cenu pagasts , Celtnieku 2-44 parādīt kartē
Kategorija:
Dzīvokļi
Istabu skaits:
Kopējā platība: 73 m2
Stāvs:
Mājas stāvi:
Mājas veids: Paneļa 
Cena:
40 000€
Par cenu vienosimies Apmaiņa
Pārdodu 3 istabu dzīvokli Ānes ciematā vai mainu uz 2 istabu dzīvokli Jelgavā. Privatizēts un ierakstīts zemesgrāmatā. Gāzes apkure Junkers. 40 eiro sildoša vārīšana un karstais ūdens. Gāzes un ūdens skaitītāji. 2 balkoni 3m un 6m Stiklots stikls ar izolētām paketēm un ar apgaismojumu. Iebūvēta virtuve un garderobe guļamistabā. Gaišs un silts dzīvoklis ar eiro renovāciju. Blakus bērnudārzs, skola, klubs un 3 veikali. 7 minūtes līdz Jelgavas centram un 30 minūtes līdz Rīgai ar automašīnu. Dzelzs durvis un kombinētā slēdzene ieejā. Autostāvvieta automašīnām. Mierīgi kaimiņi.
Продаю 3х комнатную квартиру 40000 Приватизирована и занесена в Земельную книгу. Газовое отопление Юнкерс. 40 евро отопление, готовка и горячая вода. 2 балкона 3 и 6 м. Застеклены стекло пакетами. утеплены и с подсветкой. Встроенная кухня и шкаф в спальне. Очень тёплая и солнечная. Евро ремонт. Счётчики на газ и воду. Утеплённые стены и пол. Железная дверь и кодовый замок в подьезде. Спокойные соседи. Низкие коммунальные платежи. До Елгавы 7 минут до Риги 30 минут на машине. В посёлке 3 магазина, амбулатория, клуб, школа, садик рядом карьеры лес и речка. Спокойный посёлок. Продаёт хозяйка.

Sludinājuma autors

Dalīties
598 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien