Pārdodu ļoti perspektīvu zemesgabalu, jo atrodas 2 km attāluma no vislielāka outleta Latvijā, kurš tiks atverts 2020. gadā. Šī zemes gabala ...

Pievienots: 4 decembris 2019, Numurs: 10284, Babītes pagasts
65 000€
Adrese: Babītes pagasts , Piņķi parādīt kartē
Kategorija:
Zemes gabali
Zemes gabala platība: 28000 m2
Tips: Būvniecībai 
Cena:
65 000€
Pārdodu ļoti perspektīvu zemesgabalu, jo atrodas 2 km attāluma no vislielāka outleta Latvijā, kurš tiks atverts 2020. gadā. Šī zemes gabala cena tikai augs. Gudrs ieguldijums perspektīva vietā.
2km no piņķu centra.
savrupmājas būvniecībai, vai lauksaimniecībai Salienas golfa kompleksa un Babītes ezera tuvumā. 2, 8ha, četrstūra forma, robežojas ar piebraucamo ceļu. Pārdod īpašnieks.
Atļautais zemes izmantošanas veids Babītes novada pašvaldības izziņā šai zemei (L) ir sekojošs:
Savrupmājas, saimniecības ēkas būvniecība,
pirts būvniecība,
sporta un rekreācijas būves,
Sporta spēļu laukums,
Viesnīca,
Lauksaimniecība,
Dīķsaimniecība,
Kokapstrāde.
Maksimālais stāvu skaits savrupmājai- divi stāvi plus jumta stāva izbūve, maksimālais apbūves blīvums līdz 10% no kopējās zemes platības. Iespējama dvīņu (divdzīvokļu) mājas būvniecība. Zemes gabalam ir līdzens reljefs, nav aizaudzis, sauss. Robežojas ar trīs drenāžas grāvjiem un piebraucamo ceļu.
Iebraukšana- asfaltēts ceļš no piņķiem līdz vīkuļiem, 1km šķembu ceļš, vai gar salienas golfa laukumu 2km pa šķembu ceļu, kuru nākotnē plānots asfaltēt saistība ar salienas apbūves teritorijas attīstību. 200 m līdz ezeram.
1km attālumā jaunizveidotais Salienas Golfa komplekss un Salienas savrupmāju apbūves teritorija, kura turpina attīstities un paplašināties.
Netālu Babītes ezers ar makšķerēšanas vietām, 1km ciematam vīkuļi un vairākas pabeigtas un iesāktas jaunbūves, 1, 5km līdz sebruciemam, 2km jūrmalas šoseja un piņķu centrs.
Zemes šī brīža pielietojuma statuss nodrošina ļoti mazu zemes nodokli, kas ir ļoti svarīgs faktors lielu zemes gabalu īpašniekiem.
Strapniekus lūgums netraucēt.
P. S Reālam pircējam cena runājama.

Sludinājuma autors

Dalīties
493 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien