Pārdošanā zeme gabals ar platību 1.0467 hektāri. Zemes izmantošanas mērķis ar plašām iespējām sākot no ražošanas, rūpniecības līdz degvielas...

Pievienots: 4 jūlijs 2024, Numurs: 42541, Aizkraukle
60 000€
Adrese: Aizkraukle , Ceļinieks, Gostiņi, Aiviekstes pagasts parādīt kartē
Kategorija:
Zemes gabali
Zemes gabala platība: 10467 m2
Tips: Būvniecībai 
Cena:
60 000€
Pārdošanā zeme gabals ar platību 1.0467 hektāri. Zemes izmantošanas mērķis ar plašām iespējām sākot no ražošanas, rūpniecības līdz degvielas uzpildes stacijai un lielveikalam (Aiviekstes pagasta teritorijas plānojums). Jūs varat to izmantot pēc saviem ieskatiem. Īpašums atrodas apļveida krustojumā uz Madonu, Jēkabpili un Rīgu. Īpašumam var piebraukt no divām pusēm, kas ir ērti klientiem. Vairāk informācija telefoniski vai klātienē.

Продается участок земли, площадь 1.0467 га. Цель использования земли разнообразная, от производства до бензозаправки и супермаркета (планировка территории Айвиекстской волости). Возможно использовать по своему усмотрению. Участок расположен на перекрёстке с круговым движением в Мадонну, Екабпилс и Ригу. На участок можно заехать с двух направлений, что удобно для клиентов. Больше информации по телефону или при встрече.

A plot of land with an area of 1.0467 hectares is for sale. The purpose of land use with wide possibilities ranging from production, industry to gas station and supermarket (territorial planning of Aiviekste parish). You can use it as you see fit. The property is located at the roundabout to Madona, Jekabpils and Riga. The property can be approached from two sides, which is convenient for customers. More information by phone or in person.

Sludinājuma autors

Lets Real Estate Group ir nekustamā īpašuma starpniecības pakalpojumu kompānija Latvijā. Mēs profesi ...
onāli strādājam mūsu klientu interesēs jau vairāk kā 10 gadus. Un pateicoties veiksmīgai ilggadējai sadarbībai ar vadošajiem nekustamo īpašumu portāliem Eiropā un NVS valstīs mūs atpazīst arī globāli. Neatkarīgi no tā vai plānojat pārdot vai iegādāties nekustamo īpašumu, īzīrēt vai nomāt mēs palīdzēsim to profesionāli, droši, caurskatāmi un izdevīgi īstenot no starta līdz finišam! Mūsu sadarbības partneri (nekustamo īpašumu vērtētāji, bankas, juristi, u.c. ). ...
Rīga, Dzelzavas iela, 13
Parādīt kartē
Lets Real Estate Group
Dalīties
69 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien